Refund policy

Din motive de siguranță alimentară și igienă, PIKININI SRL nu acceptă returnarea produselor din categoria „Ceaiuri”, „Infuzii la rece” și „Băuturi artizanale acidulate”.

Conform legislatiei in vigoare (ord. 34/2014 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliul consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. Odata produsele primite, acestea nu mai pot fi returnate.

Produsele din categoria „Accesorii ceai” pot fi returnate sau schimbate în termen de 14 de zile de la data plasării comenzii, conform prevederilor OUG 34/2014. Produsele trebuie să fie complete, în ambalajul original, lipsite de orice fel de urme de uzura sau zgarieturi. Vor fi ambalate astfel încât să se garanteze returnarea fără avarii la furnizor. În cazul în care produsele sunt avariate în cursul transportării, Pikinini SRL nu va putea înlocui produsele avariate și nici rambursa prețul de achiziție.

Adresa la care se va face returul este: Str. Mărășești 27, Buftea, Ilfov.

Toate taxele cu privire la returnarea produselor si returnarea banilor vor fi suportate de către client.

Metode de returnare a produselor: direct de către client sau prin Curier rapid – colet fără ramburs în care se introduc o copie dupa factura de achiziție a produselor respective și datele contului în care se va face returul banilor.

Metodă de restituire a banilor: transfer bancar în termen de 15 zile de la primirea coletului de retur.

Close (esc)

În perioada 13-23 august suntem în vacanță

Comenzile plasate în perioada 13-23 august vor fi expediate începând cu data de 24 august.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now