Îți place de noi? Vino în echipa Kofi Ti!

Fructul arborelui de cafea

Fructele arborelui de cafea cresc sub forma unor cireșe. Cascara este pulpa fructului, iar boabele de cafea sunt sâmburii. Între cascara și boabe se află o coajă subțire dar dură, denumită husk (coajă).

ilustratie-ana-maria-galeteanu-cafea

* ilustrație de Ana-Maria Gălețeanu *

În mod suprinzător cascara nu are gust de cafea, ci o aromă fructată. Cascara se află între ceai și cafea: provine din arborele de cafea, conține de 4-8 ori mai puțină cofeină, însă în mod tradițional este uscată și infuzată precum un „ceai”.

Foarte bogată în antioxidanți, Cascara are o valoare ORAC de 343900, fiind pe locul 4 în lume în lista superalimentelor, de 80 de ori mai puternic antioxidant decât goji.

huskee cascara kofi ti

Husk-ul, un deșeu organic, este folosit în procedul de producție a cănilor Huskee, căni reutilizabile, durabile, non-toxice (fără BPA). 

Alături de Sustain.ro (importator și distribuitor Huskee în România) vă propunem pachetul Cáscara de Café & Huskee Cup - o cană perfect de luat oriunde, oricând și cascara de cafe - pentru energie calmă întreaga zi.

Older Post
Newer Post

Kofi Ti Essentials

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now