Join our team

Cola naturală. Kola autentică.

Am copilărit cu mirajul occidentului simbolizat de cola - la dozator, la sticlă, acidulată și extrem de dulce. Am crescut și am învățat să facem alegeri mai sănătoase, dar cola a rămas pentru mulți undeva o plăcere vinovată. Și cum știm nu suntem singurii, ne-am propus să creăm o cola naturală. 

Kola Tonic - cola naturala

Într-o lume tot mai inundată de arome identic naturale, căutăm ingredientele și aromele autentice și le dăm loc de întâlnire la atelierul nostru din Buftea.

Precum o călătorie în jurul lumii, Kola Tonic aduce împreună nuci de kola din Guinea, scoarța arborelui de chinină din Ecuador, scorțișoară din Sri Lanka, anason din China, cuișoare din Madagascar, zahăr brut de trestie nerafinat din Columbia și un strop de sare (pentru că am crescut cu toții cu povestea lui Ispirescu). La final carbonatăm și gata magia. 

Rezultă o băutură demențială, acidulată, dulce atât cât trebuie, energizantă dar și răcoritoare. Nu este de regim, dar este naturală și sănătoasă. Nu este fără zahăr, dar este autentică. Kola Tonic - o plăcere nevinovată.